Ansichtkaarten en reproducties/prints

Van een aantal van mijn schilderijen zijn ansichtkaarten te koop bij Kaartje2go. Ook ontwerp ik wenskaarten voor Kaartje2go.

Het leuke van Kaartje2go is dat je de kaart online kunt bestellen en schrijven. Je kunt hem helemaal aanpassen naar jouw wens, door bijvoorbeeld een persoonlijke tekst op de afbeelding te schrijven en/of eigen foto’s of plaatjes toe te voegen. Kaartje2go doet hem voor je op de post. Je kunt de kaarten natuurlijk ook bestellen en thuis schrijven. Of gewoon voor jezelf houden.
 
Klik HIER om mijn ansichtkaarten te bekijken

kaartje2go kopie2

Sinds kort is mijn werk ook te koop via “Werk aan de muur”. Hier kun je prints, posters en dergelijke van mijn werk bestellen. Mijn assortiment zal binnenkort worden uitgebreid!
Klik HIER om mijn werk op “Werk aan de muur” te bekijken.

 werkaandemuur snelheid